Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

İsmetpaşa İlkokulu

Telefon : 02324848987
Belgegeçer : 02324848987
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://konakismetpasailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Sakarya Mahallesi, 826.Sokak, No65, İkiçeşmelik KONAK/İZMİR
VİZYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişime açık, ulusal kültürünü özümsemiş, aynı zamanda küresel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Eğitim öğretim programlarını dikkate alarak; Öğrenci gereksinimlerine cevap verecek bir eğitim sistemi sunmak, öğrencilerimizin sosyal, kültürel gereksinimlerini karşılamak, yeteneklerini geliştirmek. İnsana değer veren nitelikli bir yönetim anlayışı ile öğrencilerimizin, velilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyetini hedefler. Her alanda eğitimin gerekliliğine inanan,ahlaki değerlere sahip çıkan tüm çalışanlarımızın katılımcı bir anlayışla sorumluluk almalarını teşvik eden, kurum içinde kalıcı çözümlere önem veren kurumsal nitelik kazanarak kalite kültürünü tüm uygulamalarda hayata geçiren bir kurum olmak.
BAŞARILAR :

Öğretmen :34
Öğrenci :627
Derslik :12
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Saatler : 08.00 - 12.50 13.00 - 17.50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Fuel Oil
Servis :
Ulaşım : otobüs metro
Yerleşim Yeri : SAKARYA MAHALLESİ 826 SOKAK NO:65 KONAK İZMİR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol ve halk oyunları kursu
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Tarihim Kültürüm Mirasım ( eTwinning Projesi) Çizgilerle hayat Buluyorum ( eTwinning Projesi) Matematikten Korkmuyorum ( eTwinning Projesi) Dijikoç&Dijisistem ( eTwinning Projesi) Orman OKULUM DOĞAYLA BULUŞUYORUM ( eTwinning Projesi)
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus
Yazdır :